0
Winkelmand

Gepofte aardappels met bieslook en crème fraîche

Heerlijke smaakvolle gepofte aardappels met bieslook en crème fraîche! Alleen nog even de barbecue gooien!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wikkel de aardappels apart van elkaar in aluminiumfolie met een klontje boter, 1/2 teentje knoflook en een snufje zout. Rooster de aardappels op de barbecue gaar.
  2. Snijd de aardappels open en schep 1 eetlepel crème fraîche op elke helft. Garneer elke helft met sprietjes bieslook, zowel heel als fijngehakt.

Ingrediënten

4 aardappels

4 blokjes boter

2 teentjes knoflook gehalveerd

4 eetlepels crème fraîche

1 bosje bieslook

Ingrediënten

Voor 0 personen

Aardappelschijfjes product photo
AardappelschijfjesSU AARDAPPELSCHIJFJES 450G0,67
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief