0
Winkelmand

Gepofte knoflook

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd van de bollen knoflook het topje af zodat de teentjes zichtbaar worden en leg ze in een ovenschaal, samen met de sjalotten.
  2. Bestrooi met wat grof zout, de tijm en peper en giet een scheut witte wijn en olijfolie erover. Dek af met aluminiumfolie en laat in de oven 50-60 minuten poffen. Lekker bij varkensvlees.

Ingrediënten

4 bollen knoflook

6 sjalotjes gepeld

2 takjes tijm

1 scheutje witte wijn

1 scheutje olijfolie

Ingrediënten

Voor 0 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief