0
Winkelmand

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Probeer eens deze winterse heerlijke gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm! Perfect als bijgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de koolraap en de aardappelblokjes met wat zout gaar.
  2. Pureer de koolraap en aardappel met de boter.
  3. Fruit het sjalotje en de tijmblaadjes in de olie en voeg toe aan de puree. Breng op smaak met peper.

Ingrediënten

1 persoon

250 gram koolraap geschild, in blokjes

200 gram aardappels geschild, in blokjes

20 gram boter

1 sjalot gesnipperd

1 theelepel tijm alleen de blaadjes

0.5 eetlepel olie

Ingrediënten

Voor 1 persoon

8710624753436 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
34
Vetten
22
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0