0
Winkelmand

Geroerbakte andijvie met knoflook en sinaasappel

Verwen vrienden en familie met dit heerlijke recept voor geroerbakte andijvie met knoflook en sinaasappel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de andijvie en snijd de struik in de lengte doormidden. Was onder koud stromend water en schud overtollig water eraf.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie op een lage stand en fruit hierin de knoflook 1 minuut. Snijd intussen de andijvie in dikke plakken en roerbak ze 2 minuten op hoge stand met de knoflook.
  3. Voeg als laatste de sinaasappelrasp, een snuf zout en peper toe en schep in een schaal. Bedruppel de andijvie met de overige olie en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

1 struik andijvie

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook in plakjes

0.5 sinaasappel rasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
4
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
4
Zout
0.1
Suiker
0