0
Winkelmand

Geroerbakte biefstuk

Dit slanke roerbakgerecht met reepjes biefstuk, sjalot en champignons is slank en gemakkelijk te maken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
  2. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
  3. Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
  4. Pel de sjalot en snijd hem in halve ringetjes.
  5. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
  6. Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi ze met wat peper.
  7. Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
  8. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  9. Bak snel de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
  10. Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.

Ingrediënten

2 personen

150 gram biefstukken

6 aardappelen

400 gram sperziebonen

1 sjalot
of
1 ui

150 gram champignons

peper (naar smaak toevoegen) naar smaak

2 eetlepels vloeibare margarine

Ingrediënten

Voor 2 personen

Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Vastkokende aardappelen product photo
Vastkokende aardappelenCOOP VASTKOKEND 5KG5,99
Alternatief
1
Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,79
Alternatief
1
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Culinair vloeibare margarine product photo
g'woon Culinair vloeibare margarineg'woon Culinair vloeibare margarine1,49
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
439.47
Koolhydraten
44.95
Vetten
12.31
Verzadigde vetten
2.07
Eiwitten
32.34
Vezels
10.54
Zout
0.14
Suiker
3.28