0
Winkelmand

Geroerbakte knolselderij met spek, kaneel en rozijnen

Probeer ook eens deze geroerbakte knolselderij met spek, kaneel en rozijnen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Bestrooi de spekrepen met zout en peper. Voeg het spek toe aan de uien en roerbak enkele minuten.
  3. Voeg de knolselderij en kaneel toe en roerbak een paar minuten tot alles lichtbruin is.
  4. Voeg de rozijnen, stroop en een beetje water toe en stoof de knolselderij met het deksel op de pan in circa 20 minuten gaar.
  5. Bestrooi met de peterselie. Lekker met witte rijst.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

300 gram speklapjes in dunne reepjes

400 gram knolselderij geschild, in blokjes

1 theelepel kaneelpoeder

50 gram rozijnen

1 eetlepel stroop

1 eetlepel platte peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Varkensspeklap zonder zwoerd product photo
Varkensspeklap zonder zwoerdCoop Varkensspeklap zonder zwoerd 3 stuks2,90
Alternatief
1
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Van Gilse Schenkstroop orgineel product photo
Van Gilse Schenkstroop orgineelVan Gilse Originele Schenkstroop 600 Gram Fles1,39
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
18
Vetten
26
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0