0
Winkelmand

Geroerbakte zalm met limoen en gember

Probeer ook eens deze heerlijke geroerbakte zalm met limoen en gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Marineer de zalmfilet met de gember, knoflook, gembersiroop en olie. Laat circa 30 minuten intrekken.
  2. Verwarm een wok en roerbak de vis op hoge stand heel kort.
  3. Giet limoensap en -rasp erbij en roerbak dit op hoge stand nog een paar minuten mee.
  4. Schep de zalm op een schaal en bestrooi met de koriander.

Ingrediënten

4 personen

500 gram zalmfilets in reepjes

500 gram zalmfilets in reepjes

1 eetlepel verse gember geraspt

2 teentjes knoflook gehakt

2 eetlepels gembersiroop

1 eetlepel olie

2 limoenen uitgeperst, schil geraspt

1 bosje verse koriander fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Smaakt Bio gembersiroop product photo
Smaakt Bio gembersiroopSmaakt Gembersiroop 215 ml fles3,79
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
315
Koolhydraten
7
Vetten
20
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0