0
Winkelmand

Geroerbakte zeevruchten met mosterd-dillesaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de wortel in lange linten. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de wortellinten 3-4 minuten met de ui, peultjes en prei.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de aardappeltjes goudbruin. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak hierin de zeevruchten 2-3 minuten.
  3. Meng daarna met de groente. Roer de mosterd, kookroom en dille erdoor en verwarm zonder te koken. Serveer met de aardappels.

Ingrediënten

4 personen

500 gram winterwortels geschrapt

5 eetlepels olijfolie

1 rode ui in ringen

300 gram peultjes

1 prei in smalle ringen

750 gram gemengde zeevruchten ontdooid

750 gram aardappelschijfjes koelvers

1 eetlepel grove mosterd

200 milliliter kookroom

2 eetlepels dille gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
5
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
2
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
8711239049679 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8710624300364 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
620
Koolhydraten
57
Vetten
27
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
32
Vezels
11
Zout
2.3
Suiker
0