0
Winkelmand

Geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout

Opzoek naar een borrelhapje voor tijdens de feestdagen? Ga voor een schaaltje geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout. Glas wijn erbij en het borrelen kan beginnen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng in een kom de amandelen met de olijfolie, geperste knoflook en tijmblaadjes zodat de noten helemaal bedekt zijn.
  2. Bestrooi met zeezout en spreid de amandelen vervolgens gelijkmatig uit over de bakplaat.
  3. Bak in de oven in circa 10 minuten goudbruin en geurig. Laat heel even afkoelen maar serveer wel warm.

Ingrediënten

4 personen

150 gram amandelen ongezouten

1 eetlepel olijfolie

1 teentje knoflook geperst

1 eetlepel tijm

zeezout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief