0
Winkelmand

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

Probeer ook eens deze geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges. Kook de asperges circa 3 minuten of stoom ze 4-5 minuten.
  2. Smelt 100 gram boter met 2 eetlepels pesto. Leg de asperges in een lage ovenschaal. Giet de pestoboter erover en bestrooi met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas.
  3. Zet kort onder een hete ovengrill en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

400 gram groene asperges

100 gram boter

2 eetlepels pesto

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
3
Vetten
28
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0