0
Winkelmand

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

Probeer ook eens deze geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges. Kook de asperges circa 3 minuten of stoom ze 4-5 minuten.
  2. Smelt 100 gram boter met 2 eetlepels pesto. Leg de asperges in een lage ovenschaal. Giet de pestoboter erover en bestrooi met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas.
  3. Zet kort onder een hete ovengrill en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

400 gram groene asperges

100 gram boter

2 eetlepels pesto

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
3
Vetten
28
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0