0
Winkelmand

Geroosterde beenham met citroen, tijm en rozemarijn

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Meng de basterdsuiker met de citroenrasp, tijm en rozemarijn.
  2. Bestrooi de ham met zout en druk vervolgens het suikermengsel op de bovenkant van de ham. Leg de ham in een grote ovenschaal en giet voorzichtig het bier erbij, zonder de suikerlaag te raken.
  3. Zet in de oven en rooster de ham 30-35 minuten. Neem het vlees uit de oven en laat voor het aansnijden even rusten.

Ingrediënten

100 gram lichtbruine basterdsuiker

1 citroen rasp

2 eetlepels tijm alleen de blaadjes

2 eetlepels rozemarijnnaaldjes fijngehakt

600 gram beenhammen naturel

150 milliliter witbier

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
8718503613406 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
2364578000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
4002103257370 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1245
Koolhydraten
122
Vetten
30
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
110
Vezels
1
Zout
12.3
Suiker
0