0
Winkelmand

Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper

Probeer eens deze geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de bloemkoolroosjes en sjalotten met de rode peper, olie en kerrie.
  3. Spreid uit over een bakplaat en rooster in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  4. Schep tussendoor een paar keer om.
  5. Lekker met pitabroodjes, hummus en gebraden lamsworstjes.

Ingrediënten

4 personen

1 bloemkool in roosjes, ca. 600 g

10 sjalotjes gehalveerd, gepeld

1 rode peper in reepjes, zaadlijsten verwijderd

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepel kerriepoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
2
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
595
Koolhydraten
7
Vetten
10
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0