0
Winkelmand

Geroosterde bloemkool met parmezaan

Probeer eens deze geroosterde bloemkool met parmezaan!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de olijfolie met de blaadjes van 4 takjes tijm en knoflook, giet dit over de bloemkool en meng goed door. Verspreid de bloemkoolroosjes over de bakplaat, bestrooi met zout en peper en rooster circa 20 minuten in de oven.
  3. Neem de bloemkool uit de oven en bestrooi met wat citroenrasp en de Parmezaanse kaas. Rooster nog eens 20 minuten totdat de kaas goudbruin is.
  4. Bestrooi de geroosterde bloemkool met de peterselie en garneer met de rest van de takjes tijm.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

8 takjes tijm

1 teentje knoflook geperst

1 grote bloemkool in roosjes

0.5 citroen rasp

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 handje peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
235
Koolhydraten
8
Vetten
16
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
12
Vezels
6
Zout
0.5
Suiker
0