0
Winkelmand

Geroosterde-courgettesalade met amandel en gorgonzola

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf of snijd de courgettes in schuine plakken van ½ cm. Bestrijk met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de courgette circa 2 minuten per kant op een hete barbecue of in een grillpan.
  2. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Meng de rozemarijn met de knoflook, 50 ml olijfolie, citroensap, zout en peper. Schep deze kruidenolie met de amandelen door de courgette.
  3. Bestrooi de salade met 100 gram verkruimelde gorgonzola.

Ingrediënten

4 personen

3 courgettes

75 milliliter olijfolie

100 gram blanke amandelen

0.5 eetlepel rozemarijn gehakt

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 citroen sap

100 gram gorgonzola verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

8714745504212 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1

Alternatief