0
Winkelmand

Geroosterde entrecote met kruidensalade

Probeer ook eens deze heerlijke geroosterde entrecote met kruidensalade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het vlees met 4 eetlepels van deze vinaigrette en marineer 15 minuten.
  2. Giet de overblijvende dressing in een kom en schep de ui, rucola, tuinkers, peterselie en munt erdoor.
  3. Dep het vlees droog en rooster het in 2 minuten per kant rosé in een hete grillpan of onder een hete ovengrill.
  4. Snijd de entrecotes in brede repen en verdeel ze met de salade over de borden.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels balsamicoazijn

200 milliliter olijfolie

4 entrecotes à 125 g

1 rode ui in ringen

50 gram rucola

1 bakje tuinkers

0.5 bosje platte peterselie grof gehakt, alleen de blaadjes

8 blaadjes munt grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Entrecote 2 sterren 1 stuk product photo
Entrecote 2 sterren 1 stukEntrecote 2 sterren 1 stuk6,00
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Bio+ Tuinkers product photo
Bio+ TuinkersBio-Tuinkers1,00
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
670
Koolhydraten
3
Vetten
60
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0