0
Winkelmand

Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel

Een lekker bijgerecht: geroosterde honingwortels met yoghurtsaus en granaatappel. Lekker zoet en fris tegelijk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Meng de bospeen in een kom met de olijfolie, honing, zout en peper. Leg de wortels op de met bakpapier beklede bakplaat en zet 15-20 minuten in de oven tot ze licht karamelliseren.
  2. Meng intussen de Griekse yoghurt met het citroensap, komijnpoeder en een snuf zout. Leg de wortels op een schaal en bestrooi met granaatappelpitjes. Serveer met de yoghurtsaus.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram bospeen geschrapt

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels honing

200 milliliter Griekse yoghurt

1 citroen sap

0.5 theelepel komijnpoeder (djinten)

100 gram granaatappelpitjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bospeen product photo
BospeenBospeen1,39
Alternatief
10
g'woon Olijfolie extra vierge product photo
g'woon Olijfolie extra viergeg'woon olijfolie extra vierge 250ml2,39
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Yoghurt giekse stijl 10% vet product photo
Melkan Yoghurt giekse stijl 10% vetMelkan Yoghurt giekse stijl 10% vet0,49
Alternatief
2
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Coop Granaatappelpitjes product photo
Coop GranaatappelpitjesCoop, Granaatappelpitjes, 100g, bakje2,00
2

Alternatief