0
Winkelmand

Geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven

Probeer ook eens geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de sjalotten samen met de parten koolraap om met olijfolie, poedersuiker en zout en peper.
  2. Verspreid gelijkmatig over een bakplaat en giet er een paar eetlepels water omheen. Rooster de koolraap in circa 20 minuten goudbruin in de oven.

Ingrediënten

4 personen

1 koolraap geschild, in parten

200 gram sjalotjes geschild

3 eetlepels olijfolie

1 theelepel poedersuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624753436 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
105
Koolhydraten
7
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0