0
Winkelmand

Geroosterde little gem met bacon en boerenkaas

Probeer eens deze geroosterde little gem met bacon en boerenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan krokant. Schep uit de pan en houd apart. Meng de olijfolie door het spekvet.
  2. Halveer de slakropjes in de lengte. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Bestrijk de slakropjes met het olijfolie-spekvetmengsel en rooster ze rondom lichtbruin in een hete koekenpan.
  4. Rijg steeds 1 plak bacon en 1/2 kropje sla in de lengte aan de spiesen. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

8 plakken bacon

3 eetlepels olijfolie

4 kropjes little gem gewassen
of
4 kropjes romainesla gewassen

50 gram belegen boerenkaas geraspt
of
50 gram belegen kaas geraspt

voor de dressing

2 sjalotjes fijngesnipperd

2 theelepels dijonmosterd

2 eetlepels rodewijnazijn

6 eetlepels olijfolie extra vergine

Ingrediënten

Voor 4 personen

Trots van Coop Authentieke bacon product photo
Trots van Coop Authentieke baconBacon2,52
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Little Gem sla product photo
Little Gem slaLittle Gem sla1,49
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,85
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,89
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

rodewijnazijn
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
3
Vetten
34
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0