0
Winkelmand

Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

Probeer ook eens deze geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Rooster de paprika's circa 15 minuten onder de grill en keer ze regelmatig om.
  2. Doe ze in een plastic zak en laat ze 5 minuten staan.
  3. Verwarm intussen de olijfolie met knoflook, ansjovis en kappertjes.
  4. Pel de paprika's, halveer ze en snijd ze zonder zaadjes in brede repen.
  5. Leg ze in een schaal en giet de warme olie erover.
  6. Lekker bij vis of geroosterd vlees.

Ingrediënten

4 personen

2 rode paprika's

2 groene paprika's

1 gele paprika
of
1 oranje paprika

50 milliliter olijfolie

1 teentje knoflook geperst

4 ansjovisfilets in kleine stukjes

1 eetlepel kappertjes afgespoeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Paprika groen product photo
Paprika groenPaprika groen0,99
Alternatief
2
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
155
Koolhydraten
6
Vetten
13
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0