0
Winkelmand

Geroosterde paprika-tomatensoep

Probeer eens deze geroosterde paprika-tomatensoep!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC
  2. Leg de tomaten, paprika's, rode uien en knoflook op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie en een snuf zout.
  3. Rooster de groenten circa 20 minuten in de oven en laat afkoelen.
  4. Druk de teentjes knoflook uit de schil en schep de geroosterde groenten met het vocht bij de groentebouillon. Breng aan de kook.
  5. Pureer tot een egale soep en breng op smaak met zout en (cayenne)peper.
  6. Garneer voor het serveren met room en wat rucola, bijvoorbeeld in de vorm van een rendier.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram tomaat gehalveerd

2 rode paprika's in repen

2 rode uien in stukken

2 teentjes knoflook ongepeld

4 eetlepels olijfolie

500 milliliter groentebouillon

cayennepeper (naar smaak toevoegen)

room (naar smaak toevoegen)

rucola (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135600000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot1,95
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
14
Vetten
12
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0