0
Winkelmand

Geroosterde paprika-walnotendip

Zo lekker op brood of als dip bij groenten: muhammara. Maar wist je dat je muhammara ook heel makkelijk zelf kunt maken? Je vindt het recept hier.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de paprika's in een keuken­machine glad met de knof­look, walnoten, paneermeel, olijfolie, balsamicoazijn, honing en een snuf zout.
  2. Schep in een kom en garneer met de granaatappelpitjes.

Ingrediënten

1 pot geroosterde paprika uitgelekt

1 teentje knoflook gepeld

50 gram walnoten

2 eetlepels paneermeel

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

1 theelepel honing

50 gram granaatappelpitjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Granaatappelpitjes product photo
Coop GranaatappelpitjesCoop, Granaatappelpitjes, 100g, bakje2,00
1

Alternatief