0
Winkelmand

Geroosterde pompoen met rode ui

Probeer ook eens deze heerlijke geroosterde pompoen met rode ui!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de parten pompoen met teentjes knoflook op een bakplaat en sprenkel er 2 eetlepels olijfolie over. Bestrooi met zout en peper.
  2. Rooster 20 minuten in het midden van de oven. Leg na 10 minuten de uiparten (met de takjes tijm eronder en besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie) erbij en bak nog 15 minuten tot de pompoen en ui zacht zijn.
  3. Sprenkel er een beetje balsamicoazijn over en strooi er de pijnboompitten over.

Ingrediënten

2 personen

8 parten pompoenen geschild

8 teentjes knoflook gekneusd, ongepeld

4 eetlepels olijfolie

2 takjes tijm

2 rode uien in parten

2 eetlepels balsamicoazijn

2 eetlepels pijnboompitten geroosterd

Ingrediënten

Voor 2 personen

Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
15
Vetten
28
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0