0
Winkelmand

Geroosterde radijsjes met ham en mosterddressing

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Was de radijsjes en snijd het loof eraf.
  2. Verdeel de radijsjes en ham over de bakplaat en besprenkel met olijfolie, de honing, zout en peper. Rooster 10-12 minuten in het midden van de oven.
  3. Klop intussen de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Serveer de warme radijsjes en hamreepjes met de mosterddressing.
  4. Bestrooi met de peterselie. Lekker met gebakken krieltjes.

Ingrediënten

4 personen

3 bosjes radijsjes

250 gram hamreepjes
of
250 gram gerookte spekreepjes

olijfolie (naar smaak toevoegen)

2 eetlepels honing

0.5 bosje platte peterselie gehakt

voor de dressing

2 eetlepels mosterd

50 milliliter azijn

50 milliliter appelazijn
of
100 milliliter zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Slagerskwaliteit Hamreepjes product photo
Slagerskwaliteit HamreepjesHamreepjes Slagerskwaliteit2,69
2
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Tromp Appelazijn 100% appel product photo
Tromp Appelazijn 100% appelTromp&Rueb appelazijn uit 100% appel 750ml fles1,69
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
415
Koolhydraten
14
Vetten
34
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
13
Vezels
1
Zout
1.6
Suiker
0