0
Winkelmand

Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus

Een heerlijk Hollands recept voor geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Meng 1 eetlepel mosterd met de olijfolie en honing en bestrijk de karbonades hiermee.
  2. Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een grillpan en rooster het vlees in 5-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Keer de karbonades om als ze gemakkelijk van de pan loslaten.
  4. Verwarm de room en de rest van de mosterd. Schep de krieltjes erdoor. Serveer ze bij de karbonades.

Ingrediënten

4 personen

4 schouderkarbonades

2 eetlepels mosterd

2 eetlepels olijfolie

1 theelepel honing

450 gram krieltjes koelvers, voorgekookt

200 milliliter kookroom
of
200 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

2310050000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
540
Koolhydraten
25
Vetten
34
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0