0
Winkelmand

Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

Probeer ook eens deze heerlijk geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrijk de kwarten spitskool met 2 eetlepels olijfolie en rooster op de barbecue.
  2. Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de uienringen goudbruin. Giet de azijn erbij en bak tot de azijn is ingekookt. Meng de ui met de mosterd, het citroensap en de rest van de olijfolie.
  3. Verdeel de dressing over de geroosterde kool en bestrooi met de dille en rode peper.

Ingrediënten

1 spitskool in kwarten

6 eetlepels olijfolie

1 rode ui in dunne ringen

2 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel mosterd

1 eetlepel citroensap

1 bosje dille fijngehakt

0.5 rode peper fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Spitskool product photo
SpitskoolSpitskool1,35
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1

Alternatief