0
Winkelmand

Geroosterde tilapia met paprikasaus

Een heerlijk Mediterraans recept voor geroosterde tilapia met paprikasaus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes en snijd de paprikahelften in blokjes.
  2. Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er citroensap over.
  3. Verwarm de bouillon en kook hierin de paprikablokjes 10 minuten.
  4. Pureer het mengsel, voeg zout en peper toe en schep de crème fraîche erdoor. Houd de saus warm zonder hem te laten koken.
  5. Verhit een grillpan. Bestrijk de vis met olijfolie en rooster de vis 2 minuten per kant. Keer de vis maar één keer om.
  6. Verdeel de saus over 4 warme borden. Leg de vis erop en strooi er bieslook over.

Ingrediënten

4 personen

2 rode paprika's

4 tilapiafilets

2 eetlepels citroensap

125 milliliter visbouillon van tablet

125 milliliter demi crème fraîche

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels bieslook gehakt
of
2 eetlepels peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3491 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets4,68
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Melkan demi crème fraîche product photo
Melkan demi crème fraîchemelkan Demi Crème Fraîche 125ml0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
220
Koolhydraten
5
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0