0
Winkelmand

Geroosterde tilapia met venkelsalsa

Een heerlijk Frans recept voor geroosterde tilapia met venkelsalsa.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 1/2 citroen in plakjes en pers de overige citroenen uit. Besprenkel de vis met een beetje citroensap (bewaar de rest) en bestrooi met zout en peper.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de venkel en knoflook 7-8 minuten op middelhoge stand tot de venkel beetgaar is.
  3. Laat afkoelen en schep de ansjovis, munt, kappertjes, de rest van het citroensap en 6 eetlepels olijfolie erdoor.
  4. Verhit de overige olijfolie en bak hierin de tilapiafilets 2-3 minuten per kant.
  5. Serveer de vis met de venkelsalsa en garneer met plakjes citroen. Lekker met gebakken aardappels.

Ingrediënten

4 personen

2 citroenen

600 gram tilapiafilets

100 milliliter olijfolie

2 venkelknollen in blokjes

2 teentjes knoflook fijngehakt

45 gram ansjovisfilets blikje

2 eetlepels munt gehakt

2 eetlepels kappertjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Vismarine Tilapia filets product photo
Vismarine Tilapia filetsVismarine Tilapia filets4,68
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
4
Vetten
31
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0