0
Winkelmand

Geroosterde tomaat, pesto en mozzarella

Probeer ook eens geroosterde tomaat, pesto en mozzarella!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de olijfolie met de kruiden en bestrijk de dikke plakken tomaat ermee. Rooster ze onder de ovengrill en laat afkoelen tot lauwwarm.
  2. Bestrijk stevig witbrood met de pesto en beleg de helft met plakken tomaat, plakken mozzarella en wat verse basilicumblaadjes.
  3. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door (kan ook als tosti worden geroosterd).

Ingrediënten

4 personen

2 grote tomaten in plakken

2 eetlepels olijfolie om te bestrijken

1 theelepel Italiaanse kruiden
of
1 eetlepel verse Italiaanse kruiden gehakt

8 sneeën wit brood stevig

4 eetlepels pesto

1 bol mozzarella in plakken

4 takjes verse basilicum gescheurd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen italiaanse kruiden 13 g Pot1,99
Alternatief
1
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
38
Vetten
18
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0