0
Winkelmand

Geroosterde venkel met dille

Probeer eens deze geroosterde venkel met dille!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een grillpan of verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Besprenkel de venkel met citroensap.
  3. Schep de olie, zout en peper erdoor.
  4. Rooster de venkel 8-10 minuten in de grillpan of circa 12 minuten op een bakplaat in de oven.
  5. Bestrooi met de dille en feta.

Ingrediënten

4 personen

2 venkelknollen in dunne plakken

1 citroen sap

50 milliliter olijfolie

1 bosje dille fijngehakt

100 gram feta verkruimeld
of
100 gram geitenkaas verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
2
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
195
Koolhydraten
3
Vetten
18
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0