0
Winkelmand

Geroosterde venkel met pancetta en pijnboompitten

Probeer eens deze geroosterde venkel met pancetta en pijnboompitten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Halveer de venkelknollen in de lengte en snijd deze helften weer in parten. Leg ze op een bakplaat en giet de olie erover. Schep goed door en maal er wat peper over.
  3. Schep de stukjes pancetta en knoflook door de venkel. Schuif de bakplaat hoog in de oven en rooster circa 10 minuten.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en schep alles om. Bestrooi met de pijnboompitten en rooster nogmaals 10 minuten in het midden van de oven.

Ingrediënten

4 personen

4 venkelknollen

2 eetlepels olijfolie

100 gram pancetta in stukjes
of
100 gram ontbijtspek in stukjes

2 teentjes knoflook in plakjes

25 gram pijnboompitten

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Trots van Coop Authentieke ontbijtspek product photo
Trots van Coop Authentieke ontbijtspekOntbijtspek2,31
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
3
Vetten
14
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
9
Vezels
3
Zout
0.8
Suiker
0