0
Winkelmand

Geroosterde zoete aardappel en spruitjes met hazelnoten

Een heerlijk winters bijgerecht met zoete aardappel, spruitjes en hazelnoten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de aardappels in blokjes van circa 3x3 cm. Halveer de spruitjes eventueel en meng ze met de aardappelblokjes, hazelnoten, kaneelstokjes, kaneelpoeder, tijm en olie.
  3. Maal er wat zout en peper over en schud goed om. Verdeel dit mengsel over de bakplaat en rooster hoog in de oven in circa 25 minuten goudbruin en beetgaar. Serveer op een mooie schaal.

Ingrediënten

10 personen

1.5 kilogram zoete aardappels geschild

1.5 kilogram spruitjes panklaar

100 gram blanke hazelnoten grof gehakt

2 kaneelstokjes

1 snufje kaneelpoeder

0.5 bosje tijm

4 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 10 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725021786 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8710466236821 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
36
Vetten
12
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
6
Vezels
10
Zout
0.2
Suiker
0