0
Winkelmand

Gesmoorde bleekselderij met tijm

Probeer eens deze gesmoorde bleekselderij met tijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de bleekselderij in een grote ovenschaal. Schenk de olijfolie en kippenbouillon erover, verdeel de boter erover en bestrooi met de tijm.
  2. Bedek de schaal met aluminiumfolie en laat de bleekselderij in de oven circa 45 minuten smoren.
  3. Verwijder het folie, schep wat van het kookvocht erover en zet nog circa 15 minuten in de oven totdat de selderij licht gekaramelliseerd is. Verbrokkel de geitenkaas erover en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

1 struik bleekselderij gehalveerd

2 eetlepels olijfolie

250 milliliter kippenbouillon

3 eetlepels boter

3 takjes tijm

100 gram zachte geitenkaas verbrokkeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
175
Koolhydraten
3
Vetten
16
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
5
Vezels
1
Zout
1
Suiker
0