0
Winkelmand

Gesmoorde bospeen met coburgerham en focaccia

Probeer ook eens deze gesmoorde bospeen met coburgerham en focaccia!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de citroen schoon, rasp 1/2 eetlepel van de schil en pers de vrucht.
  2. Was de wortels en laat 3 centimeter van het groen aan de bovenkant eraan zitten.
  3. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een ruime pan en smoor hierin de wortels 7 minuten. Voeg zout, honing, citroenrasp en 2 eetlepels citroensap toe en laat de bospeen in het kookvocht afkoelen.
  4. Pluk de basilicumblaadjes van de stengels. Rol elke wortel samen met enkele blaadjes basilicum in een plak ham. Leg de rolletjes op een schaal. Sprenkel er een beetje kookvocht over.
  5. Meng de rest van de olijfolie met de pesto en serveer deze dip bij de wortels en het focacciabrood dat eventueel in repen gesneden is.

Ingrediënten

4 personen

1 citroen

1 bos bospeen

8 eetlepels olijfolie

1 theelepel honing
of
1 theelepel suiker

1 bosje basilicum

150 gram coburgerham

2 eetlepels groene pesto

1 focaccia

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bospeen product photo
BospeenBospeen1,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke Coburger ham product photo
Trots van Coop Authentieke Coburger hamRauwe, gerookte, gedroogde ham.2,70
Alternatief
2
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Boboli Foccacia paprika olijf product photo
Boboli Foccacia paprika olijfMediterraneo Duo Foc. Pap. Olijf 2x165g CV R/K 4T2,25
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
520
Koolhydraten
46
Vetten
29
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0