0
Winkelmand

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

Probeer ook eens gesmoorde lente-ui met pijnboompitten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente-ui 5 minuten, keer regelmatig om.
  2. Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt.
  3. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano.
  4. Bestrooi de lente-ui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
  5. Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.

Ingrediënten

4 personen

25 gram boter

2 eetlepels olijfolie

2 bosjes lente-/bosuitjes schoongemaakt

50 milliliter groentebouillon
of
50 milliliter kruidenbouillon

50 milliliter witte wijn

4 eetlepels pijnboompitten

2 eetlepels verse oregano gehakt

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Bouillon tuinkruiden product photo
Maggi Bouillon tuinkruidenMAGGI Bouillon Tuinkruiden 140 Gram Doos1,59
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot1,95
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
5
Vetten
23
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0