0
Winkelmand

Gestoofd varkensvlees met pruimen

Probeer ook eens gestoofd varkensvlees met pruimen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin.
  2. Voeg bouillon, wijn toe, gesnipperde uien, knoflook en tijm toe. Breng het gerecht aan de kook.
  3. Doe de pruimen bij het vlees en temper de hittebron. Stoof het vlees in ongeveer 20 minuten gaar.
  4. Verwijder voor je het gerecht serveert de takjes tijm. Eet bij dit gerecht bijvoorbeeld broccoli en gekookte gele rijst.

Ingrediënten

4 personen

500 gram hamlappen in dobbelstenen

500 gram gedroogde pruimen zonder pit

2 uien gesnipperd

50 gram boter

125 milliliter vleesbouillon van tablet

150 milliliter rode wijn

2 teentjes knoflook geperst

2 takjes tijm
of
1 theelepel gedroogde tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hamlap 2 stuks product photo
Hamlap 2 stuksVa-hamlap 2 st2,95
Alternatief
2
Pruimen zonder pit product photo
Pruimen zonder pitPruimen zonder pit 250gr2,99
Alternatief
2
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,19
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
550
Koolhydraten
61
Vetten
14
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0