0
Winkelmand

Gestoofde bietjes met sjalot

Probeer ook eens gestoofde bietjes met sjalot!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een stoofpan en fruit hierin de sjalotten circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de bietjes toe en giet de azijn en 100 ml water erbij. Breng op smaak met zout en roer goed om.
  3. Stoof de bietjes op een lage stand in circa 1 uur gaar. Of bereid de bietjes een dag van tevoren en stoof voor het serveren nog circa 15 minuten om ze te verwarmen.
  4. Breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels boter
of
2 eetlepels olie

100 gram sjalotjes in smalle partjes

500 gram rauwe bieten geschild, in blokjes

2 eetlepels frambozenazijn
of
2 eetlepels rodewijnazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Bio+ Bieten vacuum product photo
Bio+ Bieten vacuumBio+ Rode bieten gekookt 500gr1,19
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
100
Koolhydraten
8
Vetten
6
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0