0
Winkelmand

Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix

Probeer ook eens gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de krieltjes en groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten.
  2. Smelt de boter. Voeg rasp en sap toe aan de boter. Schep het krieltjes-groentemengsel met 150 ml van de bouillon in een ovenschaal en leg de kabeljauwfilet erop.
  3. Bestrooi met zout en giet de citroenboter over de vis. Bestrooi met peterselie en dek af met aluminiumfolie.
  4. Zet de visschotel 9-10 minuten in het midden van de oven.
  5. Bak intussen de spekjes in een droge, hete koekenpan krokant en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Ingrediënten

4 personen

50 milliliter visbouillon van tablet

450 gram krieltjes voorgekookt

400 gram Hollandse wokgroenten

125 gram boter

1 citroen schoongeboend, rasp en sap

600 gram kabeljauwfilet

3 eetlepels platte peterselie gehakt

200 gram magere spekreepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,95
Alternatief
1
Wokgroenten Hollandse stijl product photo
Wokgroenten Hollandse stijlUnbranded Hollandse roerbakgroenten 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Vismarine Kabeljauwfilet product photo
Vismarine KabeljauwfiletVismarine Kabeljauwfilet5,01
Alternatief
3
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
610
Koolhydraten
25
Vetten
37
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
40
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0