0
Winkelmand

Gestoofde sjalotjes met honing

Probeer eens deze gestoofde sjalotjes met honing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de sjalotjes in water met zout.
  2. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de rode ui, knoflook, kappertjes en bleekselderijboogjes 2-3 minuten.
  4. Bak de inhoud van het blikje tomatenpuree 1 minuut mee.
  5. Voeg de sjalotjes, platte peterselie, basilicum, rode- of wittewijnazijn en honing toe. Laat 8-10 minuten zachtjes stoven zodat de saus iets indikt.
  6. Breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

8 personen

500 gram sjalotjes gepeld

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui gesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel kappertjes

2 stengels bleekselderij in boogjes

1 blikje tomatenpuree

3 eetlepels platte peterselie gehakt

1 eetlepel basilicum gehakt

125 milliliter rodewijnazijn
of
125 milliliter wittewijnazijn

2 eetlepels honing

Ingrediënten

Voor 8 personen

Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 70gr0,35
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief