0
Winkelmand

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Probeer ook eens gestoofde venkel met pancetta en cranberry's!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de venkel met de gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout.
  2. Bak de pancetta zachtjes uit in een hete koeken- of hapjespan.
  3. Voeg de fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee.
  4. Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Lekker bij varkensvlees, kip en vis.

Ingrediënten

4 personen

500 gram venkelknol in repen van 2 cm

100 gram gedroogde cranberry's
of
100 gram blanke rozijnen

100 gram pancetta in repen

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel olijfolie
of
1 eetlepel arachideolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Cranberry's product photo
g'woon Cranberry'sG'Woon cranberry 175 gram1,13
Alternatief
1
g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
250
Koolhydraten
22
Vetten
15
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0