0
Winkelmand

Gevarieerde vleesfondue

Probeer ook eens deze gevarieerde vleesfondue!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg het gesneden vlees en de groenten in aparte kommen of leg alles naast elkaar op een grote schaal.
  2. Breng de bouillon aan de kook. Roer de sojasaus erdoor.
  3. Prik het vlees aan de foduevork. Kippenvlees moet door en door worden gaargekookt. Doop de blokjes biefstuk kort (ca. 2 minuten) in de bouillon. De gaartijd van de kalfsoester is ongeveer 2-3 minuten.
  4. Gebruik eventueel (bij de Chinese winkel verkrijgbare) kleine metalen 'schepnetjes' om de stukjes groenten en taugé heel kort in de bouillon te laten zakken.
  5. Schep na afloop van de maaltijd de sterke bouillon in kommen en drink hem op. Verdun de nogal zoute bouillon eventueel met wat water.

Ingrediënten

4 personen

250 gram kipfilets in smalle reepjes

250 gram biefstukken in dobbelstenen

250 gram kalfsoesters in dobbelstenen

250 gram champignons in plakjes, schoongeborsteld

250 gram preien schoongemaakt, in ringen van 1 cm

100 gram taugé gewassen

1 liter vleesbouillon van tablet

2 theelepels Japanse sojasaus
of
2 theelepels ketjap manis

Ingrediënten

Voor 4 personen

8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
3
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
Sum & Sam Sojasaus product photo
Sum & Sam SojasausSum & Sam Sojasaus 150 ml1,19
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

kalfsoesters
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
250
Koolhydraten
4
Vetten
5
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
46
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0