0
Winkelmand

Gevuld breekbrood met parmaham en rozemarijn

Probeer ook eens deze heerlijke Gevuld breekbrood met parmaham en rozemarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestuif het werkvlak met bloem. Leg het pizzadeeg plat op het werkvlak en trek het bakpapier eraf. Leg dit papier op een bakplaat. Bestrooi het deeg met de helft van de rozemarijn en maal er wat peper over. Verdeel de plakjes ham over het deeg en rol het deeg in de lengte losjes op.
  2. Leg de rol op de bakplaat en snijd 7 inkepingen in de bovenkant van het deeg, zodat je 8 porties krijgt die je later makkelijk door kunt breken. Dek de rol af met een theedoek en laat circa 30 minuten rijzen op een warme plaats.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Bestrijk het deeg met het ei en bestrooi met de rest van de rozemarijn. Bak het breekbrood in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat het gevulde breekbrood met parmaham afkoelen en verpak losjes in (bak)papier.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel bloem om te bestuiven

1 rol pizzadeeg koelvers

1 eetlepel rozemarijn fijngehakt

100 gram parmaham dun gesneden

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Jan Vers pizzadeeg met saus product photo
Jan Vers pizzadeeg met sausJan Pizzadeeg met Tomatensaus 600 gram2,59
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8719189104332 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
45
Vetten
8
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
16
Vezels
2
Zout
3.8
Suiker
0