0
Winkelmand

Gevuld eitje en kaaskrokantje

Recept voor Hollandse gevulde eieren met een kaaskrokantje.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca. 5 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze door.
  2. Neem het eigeel er voorzichtig uit en prak dit samen met de mosterd, mayonaise en dragon met een vork fijn tot een luchtige gladde crème. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel dit over de eieren en strijk de bovenkant glad. Zet afgedekt in de koelkast.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 4 hoopjes over de bakplaat met bakpapier. Laat de kaas in 10 minuten op de plaat smelten en iets bruin worden.
  5. Neem de bakplaat uit de oven en laat de kaaskrokantjes afkoelen en hard worden.
  6. Knip de waterkers los en spoel deze in een vergiet. Laat goed uitlekken en verdeel over vier bordjes.
  7. Leg op elk bordje een gevuld ei en een kaaskrokantje.

Ingrediënten

4 personen

2 eieren

1 theelepel mosterd

1 theelepel mayonaise

1 mespunt gedroogde dragon

50 gram Parmezaanse kaas versgeraspt
of
50 gram grana padano-kaas versgeraspt

1 bakje waterkers

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Verstegen Dragon product photo
Verstegen DragonVerstegen dragon 11 g Pot2,09
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Galbani Grana padano product photo
Galbani Grana padanoGrana Padano Rasp 60gr1,79
Alternatief
1

Niet beschikbaar

waterkers
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
100
Koolhydraten
1
Vetten
7
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0