0
Winkelmand

Gevuld stokbrood van Nikkie de Jager

Deze hartige snack van Nikkie de Jager is erg lekker voor op de borreltafel. De combinatie van het knapperige stokbrood en het kruidige gehaktmengsel zorgt voor een heerlijke textuur.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snipper de ui. Verhit een pan met de olijfolie en fruit de ui aan.
  3. Snijd de rode paprika in blokjes en voeg deze met de paprikapoeder, nootmuskaat, zout en peper toe aan de ui.
  4. Doe na 1 minuut het gehakt erbij.
  5. Breng het geheel op smaak met de hot ketchup.
  6. Snijd het stokbrood in drie stukken. Hol uit, vul het met het gehaktmengsel en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet het voor 5 tot 10 minuten in de oven.
  7. Snijd het brood in plakken en serveer direct.

Ingrediënten

6 personen

2 eetlepels olijfolie

1 ui

1 rode paprika

1 theelepel paprikapoeder

0.5 theelepel nootmuskaat

0.25 theelepel zout

0.25 theelepel peper

500 gram gehakt

2 eetlepels heinz hot chili ketchup

1 stokbrood

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Uien product photo
Uien0,79
Alternatief
1
 product photo
rode paprika’s
Alternatief
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mild1,95
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalen2,35
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peper2,85
Alternatief
1
Rundergehakt product photo
Rundergehakt3,69
Alternatief
1
Heinz Hot chilli ketchup product photo
Heinz Hot chilli ketchup2,09
Alternatief
1
Stokbrood wit product photo
Stokbrood wit1,02
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
390
Koolhydraten
21
Vetten
23
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
24
Vezels
2
Zout
1.4
Suiker
0