0
Winkelmand

Gevuld stokbrood

Het familierecept voor gevuld stokbrood, om van te genieten op een zondag. Maak het helemaal af met een glas versgeperste jus d’orange.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de stokbroden in 4 helften, snijd de bovenkant van de helften af en schraap het brood eruit.
  2. Doe de tartaar, het gehakt, de gehaktkruiden, de overgebleven broodkruimels en het ei in een grote mengkom en kneed het tot een mooi luchtig deeg.
  3. Voeg als laatste de ui en de paprika toe en meng dat door het deeg.
  4. Vul de uitgeholde broden met het deeg, snijd de tomaten in plakjes en verdeel die over de broden.
  5. Strooi als laatste de kaas naar smaak over de tomaten en laat de broden 20 tot 30 minuten mooi lichtbruin gaar worden in de oven.

Ingrediënten

4 personen

2 witte stokbroden

1 ui in grote blokjes gesneden

2 rode paprika’s in kleine stukjes gesneden

250 gram biologische tartaar

250 gram biologisch rundergehakt

30 gram gehaktkruiden paprika

1 scharrelei

4 tomaten

150 gram strooikaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Bio+ Biologische tartaartjes product photo
Bio+ Biologische tartaartjesBio+ Biologische tartaartjes3,79
Alternatief
1
8710624360184 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kruidenmix gehakt paprika product photo
Verstegen Kruidenmix gehakt paprikaVerstegen mix voor gehakt paprika 40 g zakje1,22
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
8717496833501 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Parrano Strooikaas product photo
Parrano StrooikaasParrano Strooikaas2,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
730
Koolhydraten
78
Vetten
18
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
62
Vezels
6
Zout
2.8
Suiker
0