0
Winkelmand

Gevulde abrikozen en vijgen met gorgonzola en amandel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de abrikozen, vijgen of dadels open tot een envelopje. Verwijder indien nodig de pitten.
  2. Leg een stukje gorgonzola ertussen en duw een beetje aan. Druk een geroosterde amandel, walnoot of pecannoot erbovenop en serveer op een schaal als borrelhapje.

Ingrediënten

12 gedroogde abrikozen
of
12 gedroogde vijgen
of
12 dadels

100 gram gorgonzola

12 amandelen
of
12 walnoten
of
12 pecannoten

Ingrediënten

Voor 0 personen

Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
3
Vijgen product photo
VijgenVijgen 250gr3,77
Alternatief
1
Dadels zonder pit product photo
Dadels zonder pitDadels zonder pit 250gr2,51
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouten product photo
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouteng'woon Pecannoten ongebrand ongezouten2,92
Alternatief
1

Alternatief