Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Was de aubergine, verwijder de steelaanzet en halveer de aubergines in de lengte.
- Snijd het vruchtvlees uit de schil, maar houd een stevige rand over. Snijd het vruchtvlees klein.
- Hak de olijven klein.
- Pel de sjalot en snijd hem klein.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Hak de tofu in kleine stukjes.
- Verwarm de olie en fruit hierin de sjalot glazig.
- Voeg de tofu toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Bak een paar champignons, het kleingesneden vruchtvlees van de aubergine en de olijven mee en maak het mengsel op smaak met peper.
- Vul de auberginehelften met het mengsel.
- Schenk de tomatenblokjes in een pan en roer er de rest van de plakken champignons door. Plaats de aubergines erin.
- Laat de aubergines met een deksel op de pan in ± 25 minuten heet worden.
- Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en geef het erbij.
Ingrediënten
2 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 498.05
- Koolhydraten
- 60.66
- Vetten
- 13.79
- Verzadigde vetten
- 2.07
- Eiwitten
- 25.45
- Vezels
- 15.36
- Zout
- 0.33
- Suiker
- 11.49