0
Winkelmand

Gevulde champignons met walnootpesto en blauwe kaas

Lekker als vegetarische snack bij de borrel of als bijgerecht: gevulde champignons! Even vullen, in de oven en in 20 minuten staat dit hapje op tafel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Laat afkoelen en maal of stamp ze fijn met de tijm, knoflook, olie, zout en peper.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Haal de steeltjes uit de champignons, zodat een holletje ontstaat. Bestrijk rondom met olie en zet ze met de bolle kant naar boven in een ovenschaal. Bak de champignons circa 10 minuten in de oven.
  3. Leg de champignons omgekeerd op een schaal en vul ze met een lepeltje walnotenpesto. Verdeel de kaas erover en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

50 gram walnoten

2 takjes tijm

1 teentje knoflook

1 eetlepel olijfolie

12 grote kastanjechampignons schoongeveegd

50 gram blauwe kazen verbrokkeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie extra vierge product photo
g'woon Olijfolie extra viergeg'woon Olijfolie extra vierge4,89
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2381656000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
1
Vetten
15
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
7
Vezels
2
Zout
0.4
Suiker
0