0
Winkelmand

Gevulde champignons

Probeer ook eens deze gevulde champignons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Draai de stelen uit de hoeden van de champignons en hak de stelen fijn.
  2. Verhit de olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met het sjalotje. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas.
  3. Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.

Ingrediënten

4 personen

250 gram (kastanje)champignons schoongeveegd

1 eetlepel olijfolie

1 sjalotje gesnipperd

100 gram kruidenroomkaas

paneermeel (naar smaak toevoegen)

Parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen) geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
155
Koolhydraten
5
Vetten
13
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0