0
Winkelmand

Gevulde chocoladeeieren

Chocolade met chocolade en... chocolade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak met een scherp mesje voorzichtig een klein gaatje in de bovenkant van de holle chocolade-eieren. Probeer het eerste gaatje niet op de plaklijn van de twee chocoladehelften te maken, want dan breken ze doormidden.
  2. Maak alle gaten groter door stukjes chocolade weg te breken totdat de eieren een opening hebben waar een lepel inpast. Bewaar de afgebroken stukken chocolade om later als garnering te gebruiken.
  3. Verdeel de chocolademousse over de holle eieren en zorg dat je de bodem zoveel mogelijk bedekt.
  4. Versier de mousse met de dragee-eitjes, de Oreo’s en de resterende stukken chocolade.

Ingrediënten

4 personen

4 middelgrote holle chocoladepaaseieren

1 beker chocolademousse 260 gr

16 dragee-eitjes

4 Oreo-koekjes in kleine stukjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624332112 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Almhof Chocolademousse original product photo
Almhof Chocolademousse originalAlmhof Chocolade mousse original1,45
Alternatief
1
5901812693136 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Oreo Classic Rollpack product photo
Oreo Classic RollpackOreo Classic Rollpack1,14
Alternatief
1

Alternatief