0
Winkelmand

Gevulde kastanjechampignons met chorizo en cheddar

Een hapje om je vingers bij af te likken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de kastanjechampignons schoon met een borsteltje of stukje keukenpapier en snijd de steeltjes eruit.
  2. Snijd de chorizo in kleine blokjes en de cheddar in kleine stukjes.
  3. Vul elke paddenstoel met wat chorizo en cheddar.
  4. Snijd de bosuitjes in reepjes.
  5. Aan tafel: Bak de gevulde kastanjechampignons in een pannetje in ongeveer 12 minuten gaar.
  6. Bestrooi naar smaak met bosui.

Ingrediënten

4 personen

250 gram kastanjechampignons

1 stuk chorizo

1 pakje cheddarkaas

2 stuks bosuitjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Stegeman Licht pittige chorizo product photo
Stegeman Licht pittige chorizoStegeman Licht pittige chorizo3,29
Alternatief
1
ERU Cheddar slices product photo
ERU Cheddar slicesERU Slices Cheddar Naturel smeltkaas 150g1,39
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief